logo

Museum Giethoorn 't Olde Maat Uus
Binnenpad 52 8355 BT Giethoorn
Telefoon: 0521 36 2244
Website: Museum Giethoorn
E-mail:

  • Bestanden zijn te downloaden via een verzoek aan de beheerder van de Beeldbank, zie bovenstaande contactgegevens. Hiermee zijn de originelen van foto's beschikbaar (in de originele resolutie zonder watermerk), evenals Word, Excel en Powerpoint bestanden.
  • Een groot aantal afbeeldingen kan hier helaas niet gepubliceerd worden, vanwege o.a. auteursrechten of privacy. Deze zijn echter ter inzage beschikbaar in een afgeschermd gedeelte van deze beeldbank. U kunt deze in het Museum op afspraak bekijken, na een verzoek via bovenstaande contactgegevens.
  • Suggesties voor aanvullende informatie of correcties bij afbeeldingen of documenten zijn zeer welkom, en kunnen gericht worden aan de beheerder via bovenstaande contactgegevens.
  • Hoewel zo zorgvuldig mogelijk samengesteld en gecontroleerd, kan de juistheid van de informatie bij de getoonde afbeeldingen en documenten niet worden gegarandeerd. Museum Giethoorn aanvaardt derhalve geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van deze website.
  • Gebruik van de afbeeldingen of documenten uit deze beeldbank voor publicaties, commerciŽle doeleinden, of andersoortige verspreiding is niet toegestaan, anders dan na toestemming van het bestuur van Museum Giethoorn.
  • Indien een afbeelding of document, en/of hierbij getoonde informatie, als kwetsend, strijdig met juridische beperkingen of anderzijds ongewenst wordt ervaren, kan een beargumenteerd verzoek tot afscherming hiervan worden ingediend aan de beheerder via bovenstaande contactgegevens. Een dergelijk verzoek zal worden beoordeeld door het bestuur.
  • Ter verbetering van de beeldbank kunnen bezoekersstatistieken worden bijgehouden. Deze informatie is echter algemeen van aard.